HET LIDGELD

Wens je een duikopleiding te volgen, dan kan dat door lid te worden van onze duikclub. Om de trainingen te volgen dien je ABC-materiaal aan te schaffen: d.w.z. een duikbril, een snorkel, een loodgordel met enkele kilo’s geplastificeerd lood en vinnen.

Het lidgeld:

Maand van aansluiting
1ste lid Vanaf 2de gezinslid Student
Januari,tot december
130€
120€
110€
September tot december
65€
65€
65€
Zwemmers
60€
60€
60€

 

Uw lidgeld dient u te storten op volgende rekening:

IBAN: BE95 9795 4684 2858
BIC: ARSP BE 22
Bank: Argenta Spaarbank
Dive4fun
Ganzenlaan 10
3620 Lanaken

 

Na betaling van je lidgeld kan je, indien je het wenst, het onderstaand aansluitingsformulier invullen. Inschrijvingsformulieren zijn tevens te bekomen bij één van de bestuursleden na de vrijdagavondtrainingen

Cursusmateriaal voor de kandidaten duiker 1-ster, 2-ster en 3 ster is het opleidingspakket D1, D2 of D3 te verkrijgen aan democratische prijzen. Dit pakket omvat het handboek duiker 1- of 2- of 3-ster, een duikboekje, een logboekje, duiktabellen en de evaluatiefiches duiker 1-, 2- of 3-ster.

Homologatie van de duikbrevetten:

  • Na het voltooien van een opleiding wordt uw evaluatiefiche doorgestuurd naar de federatie voor homologatie.
  • De kosten voor homologatie (15 euro) dient de kandidaat zelf te dragen.

Om lid te worden dien je tevens medisch gekeurd te worden door uw arts. Deze voorwaarde dient ook vervuld te zijn om verzekerd te zijn voor het beoefenen van uw hobby. Formulieren hiervoor zijn te bekomen bij het secretariaat. De medische keuring dient jaarlijks hernieuwd en is geldig voor een jaar. Zij dient binnengebracht voor eind januari van elk kalenderjaar.
Wens je nog meer informatie in verband met lidmaatschap, lidgeld en/of inschalingen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

INSCHRIJVINGSFORMULIER om lid te worden van Dive4fun:

Clublogo

  • -
  • -
  • Reload
  • Should be Empty:
 Velden met * zijn verplicht in te vullen

Indien je minderjarig bent dan dien je een geschreven en ondertekende door de ouders of wettelijke voogden akkoordverklaring binnen te brengen alvorens je kan toegelaten worden tot zwem- en duikactiviteiten.